Mainos
Mainos

Yrittäjäsanomat: Pk-yritykset uskovat jo parempaan

Pienten ja keskisuurten yritysten usko talouden elpymiseen näyttää palautuvan. Yrittäjäsanomat kertoo, että ensi kuussa julkaistavan pk-barometrin ennakkotietojen perusteella yritykset uskovat käänteen parempaan tapahtuneen.

Erityisesti vienti- ja alihankintayritykset alkavat kyselyn mukaan investoida. Samalla vientiä harjoittavien yritysten odotukset ovat nousseet saldoluvulla mitattuna 15 yksikköä 32:een. Kotimarkkinat sen sijaan seisovat edelleen. Barometri kuvastaa yrittäjien odotuksia seuraavaksi 12 kuukaudeksi.

– Muutos on selvä. Tämä on täysin yhdenmukaista sen kanssa, että Suomen talous lähtee pidempiaikaiselle kasvu-uralle viennin avulla, sanoo ekonomisti Petri Malinen Suomen Yrittäjistä.

Suomen Yrittäjien, Finnveran sekä työ- ja elinkeinoministeriön teettämä pk-yritysbarometri julkaistaan 10. helmikuuta. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot