Mainos
Mainos

Yrittäjät vaativat Keran itsenäisyyden turvaamista

Suomen yrittäjät vaativat Kera Oy:n itsenäisyyden turvaamista, kun julkisia yritystoiminnan rahoituskanavia kehitetään. Jos julkinen rahoitustoiminta keskittyy liikaa, se voi etujärjestön mielestä johtaa tehottomuuteen ja kaventaa pk-yritysten rahoituksellisia valintamahdollisuuksia.

Yrittäjät katsovat kannanotossaan, että Kera on pystynyt vastaamaan pk-yritysten kasvaviin rahoitustarpeisiin. Siitä on osoituksena rahoitustuotteiden ja palvelujen vilkas kysyntä. Myönteistä tilannetta ei saa vaarantaa Keran itsenäisyyttä uhkaamalla.

Valtion erityisrahoituslaitosten tehtäviä ja työnjakoa setvitään kesäkuun loppuun mennessä. Kokonaisselvityksessä käydään läpi Fiden, Keran, Start Fund of Keran, Suomen teollisuussijoituksen, Suomen Vientiluoton, Finnfundin, Valtiontakuukeskuksen ja alueellisten pääomasijoitusyhtiöiden toiminta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme