Mainos
Mainos

YTN: Työnantajan asenne käsittämätön

Teknologiateollisuudessa on alkanut tänään 10 000 ylempää toimihenkilöä koskeva lakko. Työnantaja ja työntekijät ovat edelleen eri mieltä jo sovitun raamiratkaisun soveltamisesta.

Ylempien toimihenkilöiden varapuheenjohtaja Pertti Porokari epäilee, että työnantajapuoli haluaa kaataa jo sovitun raamiratkaisun.

- Kyllähän tämä työnantajien asenne on jotenkin käsittämätön, kun valtakuntaan on kuitenkin sovittu tämä raamiratkaisu ja sitten hampaat irvessä lakon kautta pitää yrittää näitä raamiasioita sopia, Porokari sanoo MTV3:n Uutisille.

- Olen kuullut muiltakin aloilta, muun muassa rahoituksessa, että sieltä ei päästä ollenkaan eteen päin. En tiedä haluaako työnantajapuoli kaataa koko raamiratkaisun, vähän edesvastuuttomalta tuntuu tämä työnantajien käytös tällä hetkellä.

Ylemmät toimihenkilöt ja Teknologiateollisuus hylkäsivät eilen valtakunnansovittelija Esa Longan sovintoesityksen. Sopu kaatui kiistaan työmatkojen korvauksista ja palkankorotuksista.

Uusista neuvotteluista ei ole sovittu.

(MTV3)

Katso YTN:n Pertti Porokarin sekä Teknologiateollisuuden Risto Alangon kommentit:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme