Mainos
Mainos

Yves Saint Laurent vaihtamassa ehkä omistajaa

Maailman suurin kosmetiikka- ja ylellisyystuotteiden valmistaja LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton neuvottelee muoti- ja kosmetiikkayritys Yves Saint Laurentin ostamisesta Sanofilta. LVMH ja Sanofi vahvistivat maanantaina Le Figaro -lehden uutisen, jonka mukaan neuvottelut olisivat meneillään. Neuvottelutulosta ei yhtiöiden mukaan ole vielä saavutettu, eivätkä yhtiöt kertoneet tarkempia yksityiskohtia.

Le Figaron mukaan kyseessä on viiden miljardin frangin eli noin 4,5 miljardin markan suuruinen kauppa. Sanofi on myymässä YSL:ää, koska se on suunnitellut fuusioituvansa toisen ranskalaisen kosmetiikkayhtiön Synthelabon kanssa. Synthelabon emoyhtiö L'Oreal ei ole kiinnostunut Sanofin kosmetiikkaliiketoiminnasta. LVMH:n hallussa on jo useita tunnettuja kosmetiikkamerkkejä kuten Christian Dior, Guerlain, Kenzo ja Givenchy.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme