Mainos
Mainos

11.2. Kun Anni-mummi digiboksin osti

Kodeissa pohditaan, pitäisikö hankkia digiboksi eli digisovitin. Ilman sitä ei kolmen vuoden päästä voi katsoa televisiota lainkaan.

Helsinkiläinen Anni Hassinen päätti hankkia digiboksin. Lähdimme mukaan ja seurasimme, kuinka laitteen ostaminen ja asentaminen sujui. Savotasta tuli vaiherikas.

Perustietoa digitv:stä löydät tv-yhtiöiden yhteisestä palvelusta.

Neuvoja on saatavissa myös digitv-infopuhelimessa numerossa 0306 344488.

Vaiettu kauhu

Koillis-Virossa sijaitseva Sillamäe oli neuvostoaikana suljettu kaupunki. Siellä valmistettiin uraania Neuvostoliiton ydinpommeihin. Jäljelle jäi 12 miljoonaa tonnia radioaktiivista jätettä Suomenlahden rannalle.

Alueella on poikkeuksellisen paljon vammaisia lapsia. Mutta Sillamäessä ei haluta puhua menneisyydestä. Toimittajamme törmäsi hiljaisuuteen, kun hän selvitti pahasti saastuneen kaupungin tilannetta.

Klubeilla soi

Helsinki on hyvä klubikaupunki. Elävä musiikki soi joka ilta ja sille on myös kuulijoita. Varttuneempaa aikuisyleisöä olisi enemmänkin, jos heille löytyisi tarjontaa.

Moni toivoo lisäksi, että konsertit alkaisivat aikaisemmin. Harva työssäkäyvä jaksaa arki-iltana kukkua puolille öin odottamassa soiton alkua. Mutta nyt ei valiteta unenpuutetta, vaan lähdetään kierrokselle tapaamaan muusikkoja ja yleisöä.


Lähetyksen muita aiheita: Äitinä vankilassa. Venäjän mahtavin nainen. Lähikuvassa Irina Björklund.

.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme