Mainos
Mainos

11.3. Pokerihait pelaavat miljoonista

Suomalaiset pokeriammattilaiset jyräävät maailmalla. Jurous on valttia ja nuoret pokerinaamat voittavat miljoonia.

Livepöydissä ja netissä pelaavat ammattilaiset pitävät rahaa pelimerkkeinä ja kertovat, että pää hajoaisi jos rahaa ajattelisi rahana.

-Jos palaa miljoona, niin ei siinä voi miettiä, että menipä pari omakotitaloa Lehtisaaressa, kertoo vuoden onlinepelaaja ja arvaamaton pokeritähti Ilari Sahamies.

Kööpenhaminan EPT:n ja 880 000 euroa juuri voittanut Jens Kyllönen puolestaan sanoo, että suurin osa ihmisistä on saanut väärän kuvan pokerista. Käsitys on poimittu länkkärileffoista, joissa on vain isoja bluffeja ja ganstereita.

-Pokeri vaatii kovaa työtä ja siinä pärjää, vaikka ei olekaan mikään kovanaama, kertoo Kyllönen ja lähtee haastattelusta katsomaan unelmaansa eli omistusasuntoa Kampin ostoskeskuksen yläkerrasta.

Dokumentti pokerista

Keskiviikkona 18.3. klo 20.30 MTV3 esittää dokumentin Pokerinaamat, jossa pureudutaan syvemmälle pokerin ja rahapelin maailmaan sekä uuteen arpajaislakiuudistukseen.

Kortti vie ja kortti tuo - 19-vuotiaalle Jens Kyllöselle pokeri toi kertaheitolla lähes miljoonan, Irenen aviomieheltä se vei hengen.

Nettipokerin suosio on kasvanut rajusti, kun samaan aikaan valtio yrittää kynsin hampain pitää kiinni pelimonopolistaan.

Jopa 300 000 suomalaista pelaa pokeria netissä ulkomaisilla lisensseillä toimivien pelifirmojen sivuilla. Pitääkö virtuaalimaailmassa tapahtuvaa peliä rajoittaa, vai olisiko jo vapaan kilpailun aika?

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme