Mainos
Mainos

12.1. Suomi-Soffa kuilun partaalla

Huonekalufirma Suomi-Soffa on rajuissa talousvaikeuksissa. Velkalista on kasvanut pitkäksi ja entinen yhteistyökumppani Toivo Sukari on hakenut yritystä konkurssiin. Suomi-Soffa yrittää pelastua nyt yrityssaneerauksen avulla.

Suomalaisuudella ratsastava huonekalukauppa sai alkunsa viitisentoista vuotta sitten vaalirahakohusta tutun liikemiehen Arto Merisalon avustuksella. 2000-luvulla kasvu oli ripeää ja tilinpäätökset näyttivät plussaa. Kajaanissa toimiva tehdas sai toistuvasti julkista rahaa tuekseen.

Raju kasvua vauhditti häikäilemätön markkinointi. Kuluttajavirasto onkin taistellut Suomi-Soffan kanssa vuosikausia. Virasto vaatii nyt markkinaoikeutta panemaan maksuun yritykselle langetetun 100 000 euron uhkasakon, koska lainvastaisia alennuskampanjoita ei ole lopetettu.

- Samalla vaadimme uutta, korkeampaa uhkasakkoa. Edellisellä oikeuden päätöksellä ei ole ollut mitään vaikutusta, lakimies Mika Hakamäki sanoo.

45 minuuttia kertoo tänään Suomi-Soffan tiestä kuilun partaalle.

Katso Salla Vuorikosken juttu

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme