Mainos
Mainos

12.10. Chisulla kaikki pelissä - jopa kuolemaa uhmaten

Kotimaisen pop-musiikin kärkinimiin kuuluva Chisu haluaa pitää kaikki langat käsissään miehisessä musiikkimaailmassa.

Kolme albumia julkaissut 29-vuotias Chisu säveltää, sanoittaa ja sovittaa kappaleensa itse. Hän myös tuottaa omat levynsä. Tuottajan ansioista hänet on palkittu Emmalla ensimmäisenä suomalaisena naisena.

Chisun ammattimainen muusikonura on kestänyt jo nelisen vuotta. Hänen läpimurtonsa suuren yleisön suosikiksi tapahtui kaksi vuotta sitten, Vapaa ja yksin -nimisellä toisella levyllä.

Vastikään on ilmestynyt Chisun kolmas albumi Kun valaistun. Sen tekeminen oli tuskallista, ja levy alkoikin syntyä vasta, kun hän oli jo ajatuksissaan luopunut siitä.

Chisu kutsuu itseään vanhaksi sieluksi, joka haluaa valaista kuulijoidensa elämän. Hän panee peliin kaikkensa, mitään säästämättä. Tekstinkirjoittajana hän tutkii sisintään, mikä on saanut hänet miettimään kuolemaa ja luopumista.

Kuolemanajatus tuli konkreettisesti eteen Sabotage-musiikkivideon kuvauksissa 13-kerroksisen talon katon reunalla. Siinä elämä vilahti ohi, ja jäljelle jäi rakkaus.

Katso Raija Kantomaan juttu:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme