Mainos
Mainos

12.12. Onko turhia joululahjoja?

Joululahja-ahdistus poikii mitä kummallisimpia paketteja. Toimittajamme valitsi joulun turhimmat lahjat. "Turhilla" tarkoitamme tietenkin hyviä ideoita lahjanostoon ihmisille, joilla on jo kaikkea ja vähän ylikin.

Design-omenankuorinta ei heti ymmärrä tarvitsevansakaan, ellei saa sitä joulukahjapaketista. Omenankuorin mallia Bonk Business on jokaisen kotigourmet-kokin toivelahja. Ei Jean Sibeliuksenkaan huushollissa Ainolassa tultu toimeen ilman niin tärkeää välinettä. Sen saatuaan kannattaa vanhat perunankuorimaveitset heittää menemään.

Ruotsalaiset erikoiset lihapullataikinasakset takaavat tasaisen EU-standardin. Myös oliivinkivenpoistaja on sopiva lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Metallisaippua puolestaan kestää kovaakin käyttöä - ihmeväline neutralisoi käsistä sipulin, kalan ja valkosipulin hajun.

Hygieniatuotteet eivät välttämättä vihjaa, että lahjan saaja olisi epähygieninen tai jotenkin arveluttava. Alessin tekemä metallinen korvanpuhdistussetti saattaa muuttua tarpeelliseksi, kun sen saa lahjapaketista. Setissä on oma kestävä korvankaivuutikku jokaiselle perheenjäsenelle. Tarpeellinen lahja on myös nenäkarvojen leikkuri.

Golfaajalle, jonka välineistö on jo täydellinen, löytyy kultasepänliikkeestä hopeinen golfsetti. Siinä on tii, merkkausnasta ja griinihaarukka. Samasta liikkeestä voi ostaa koiralle hopeisen nimilaatan. Omille vanhemmille puolestaan kannattaa lahjoittaa hopeinen sokerisirotin - kaurapuuro maistuu sen jälkeen juhlalliselta.

Retkeily helpottuu, kun hankkii teleskooppisen makkaratikun. Se mahtuu pieneen tilaan eikä hajoa kovassakaan käytössä. Ja metsähädälle mentäessä rinkkaan liitettävä vessapaperiteline on ehdoton mukavuusväline.

Lähetyksen muita aiheita 12.12.

Hullu lehmä sekoitti Suomen. Sotaharjoituskin siirtyy virtuaaliaikaan. Taru sormusten herrasta valkokankaan suurmenestykseksi. Joulupukiksi opiskelua Washingtonissa. Tähtivieraana Jorma Uotinen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme