Mainos
Mainos

13.1. Duudsonit sekoilevat luovasti

Jukka Hilden, Jarppi Leppälä, Jarno Laasala ja Hannu-Pekka Parviainen ovat yhtä kuin Duudsonit, eli stuntteihin, jekkuiluun ja luovaan sekoiluun keskittyvä kaveriporukka Seinäjoelta.

Duudsonit aloittivat huimapäiset temppunsa jo lapsina, mutta viimeiset kymmenen vuotta he ovat tehneet niitä ammatikseen. Vakuutusyhtiön papereissa he ovat sirkustaiteilijoita, mutta tapaturmavakuutuuksia heille ei enää myönnetä. Maailmalla riehuessaan he ovat toistuvasti törmänneet sensuuriin, mutta Suomesta löytyy kuulemma kiitettävän paljon maalaisjärkeä ja pitkää pinnaa.

Parhaat ideat äidiltä

Duudsoneiden tyypillinen fani on teini-ikäinen poika tai tyttö, mutta omat vanhemmat ovat heidän suurimpia ihailijoitaan. Parhaat ideatkin tulevat kuulemma Jarpin äidiltä. Temppunsa he laittavat suoraan nettiin, jotta kaikki halukkaat voivat nähdä ne välittömästi.

Työtään Duudsonit pitävät iloisena urheiluna, jota he eivät ole koskaan tehneet rahan vuoksi. Kolmekymppisiksi varttuneet miehet eivät ole enää yhtä notkeita kuin aloittaessaan, mutta vauhti korjaa virheet. Maailmalla seikkailijoiden tarina on vasta alussa.

Duudsoneiden neljäs tuotantokausi käynnistyy Subilla 15. tammikuuta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme