Mainos
Mainos

13.2. Bisnestä aatteellisen yhdistyksen takana

Vuosittain jakamastaan laatupalkinnosta tunnetun Suomen Laatuyhdistyksen jäsenluettelo on vertaansa vailla. Yhdistys on onnistunut imuroimaan taakseen kadehdittavan laajan yhteiskunnan ja talouselämän tuen.

Suomen Laatuyhdistyksen jäseninä on runsaat neljäsataa julkisyhteisöä ja suuryritystä Nokiasta puolustusvoimiin ja keskusrikospoliisiin. Jäsenmaksua maksavat monet ministeriöt, kunnat, sairaanhoitopiirit, säätiöt ja ammattiliitot. Yhdistykseen kuuluu niin ikään metsäyhtiöitä, kaupan keskusliikkeitä sekä eläke- ja vakuutusyhtiöitä.

Julkisten organisaatioiden ja pörssiyhtiöiden lisäksi yhdistyksen toimintaa rahoittaa parisentuhatta laatuasioista kiinnostunutta pienyritystä ja vaikuttavassa asemassa olevaa yksityishenkilöä.

Kaikki haluavat olla kantamassa kortensa kekoon kansallisen kilpailukyvyn edistämiseksi, harva kuitenkaan tietää yhdistyksen sisällä harjoitettavasta yksityisestä koulutus- ja konsulttibisneksestä.

Yhdistyksen sisäpiiri pyörittää arvovaltaisen jäsenkunnan luoman brändin suojissa yksityistä liiketoimintaa. Yhdistys vastaa markkinoinnista ja tarjoaa markkinat.

Jäseninä olevien julkisten organisaatioiden rahakkaat toimeksiannot ohjautuvat suoraan sisäpiirin hallinnoimiin yrityksiin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme