Mainos
Mainos

14.3. Skanno vaatii Tapiolalta miljoonakorvauksia

Vakuutusyhtiö Tapiola ja sisustuspalveluita ja huippudesignia asiakkailleen tarjoava suomalainen perheyhtiö Skanno ovat riitaantuneet pahasti.

Skanno vuokrasi Espoon Nihtisillassa olevan kiinteistön Tapiolalta syksyllä 2009, mutta irtisanoi vuokrasopimuksen yksipuolisesti loppuvuodesta 2011. Skannon mukaan Tapiola ei ole korjannut Nihtisillan kiinteistön pahoja puutteita. Lisäksi sisäilma on ollut Skannon teettämien tutkimusten mukaan niin huono, että se on ollut suuri terveysriski työntekijöille.

Tapiola puolestaan haki Skannoa viime vuoden lopulla konkurssiin maksamattomien vuokrien takia. Konkurssihakemus kuitenkin peruutettiin.

Kiista on nyt johtanut siihen, että Skanno vaatii Espoon käräjäoikeudessa Tapiolalta lakiin perustumattomasta konkurssihakemuksesta ja sen aiheuttamasta vahingosta Skannon toiminnalle ja maineelle peräti puolentoista miljoonan euron korvauksia. Skannon lakimiehet selvittävät myös, onko Tapiola toiminnallaan vaarantanut Skannon henkilökunnan terveyden sellaisella tavalla, joka täyttää rikoksen tunnusmerkit.

Katso Pekko Ylösen juttu (45 minuuttia 14.3.2012)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme