Mainos
Mainos

15.10. Naiset viinavaarassa

Viina ja naiset on vaikea yhdistelmä. Alkoholi on naiselle haitallisempaa kuin miehelle, ja siksi nainen myös alkoholisoituu helpommin kuin mies. Naisten lisääntynyt juominen näkyykin A-klinikoilla. Tapaamme entisen seurapiirirouvan, jonka viina vei.

Harmaassa ravintolabisneksessä jopa orjatyövoimaa

Halpaa on

Jos oluttuoppi maksaa ravintolassa kaksi euroa, on lupa epäillä, etteivät kaikki asiat ole kunnossa. Ääritapauksissa ravintolabisneksellä peitetään huume- ja asekauppaa sekä prostituutiota. Tavallisempaa on harmaa talous, eli ruokaa ja juomaa myydään ja palkkoja maksetaan ohi verottajan. Joskus palkkaa ei makseta ollenkaan.

Viranomaiset ovat aloittaneet ravintoloiden tehotarkastukset. Rikosilmoituksia on tullut ja anniskeluoikeuksia mennyt.

Kimmo on maailman paras suojelukoira

Kimmo, maailman paras suojelukoira

Suomen itärajaa vartioi maailmanmestari. Kimmo-koira nappasi äskettäin kultamitalin Italiassa pidetyissä suojelukoirien maailmanmestaruuskisoissa. Saavutuksen arvoa lisää se, että palkinto tuli virkatehtävien ohessa. MM-tason suojelukoirat ovat yleensä keskittyneet kilpailemiseen, mutta Kimmo sen sijaan haistelee luvattomien kulkijoiden jälkiä täyspäiväisenä rajakoirana tukikohtanaan Kagaskosken raja-asema.


Lähetyksen muita aiheita:
Maatila sai jatkoaikaa - mille? Kopiointi ja piratismi romahduttivat äänitemyynnin. Lähikuvassa Kauko Röyhkä.

.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme