Mainos
Mainos

16.1. Janne Ahosen arki kisakiertueella

Janne Ahonen voitti Keski-Euroopan mäkiviikon historiallisen viidennen kerran. Mäkihypyn maailmancupia hän on kiertänyt jo 16 vuotta.

45 minuuttia seurasi mäkikotkan päivää Val Di Fiemmen kisoissa viime viikonloppuna. Ahonen myöntää, että jatkuva matkustaminen on rankkaa, etenkin kun kotona häntä odottavat vaimo ja poika.

-Ikävä on molemmin puolin, mulla täällä ja heillä siellä. Joissain kisoissa perhe on mukana, muuten olemme viikonloppuisin yhteydessä puhelimitse ja tekstiviestein, Janne Ahonen kertoo.

Mäkiviikon jälkeen Ahonen ei paljastanut tulevaisuudensuunnitelmiaan. Ensi vuonna olisivat vuorossa Liberecin MM-kisat ja sen jälkeen tulisivat Vancouverin olympialaiset.

Lähes kaiken voittaneelta Ahoselta puuttuu yhä henkilökohtainen olympiamitali. Lähteekö hän tavoittelemaan sitä Vancouverista? Siihen mies vastaa keskiviikon 45 minuuttia -ohjelmassa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme