Mainos
Mainos

16.1. Linda tanssii tähtenä Ruotsissa

Linda Lampenius tanssii tänä vuonna Ruotsin Let´s Dancessa eli Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, johon hänen lisäkseen on kutsuttu yksitoista ruotsalaista julkkista.

Lampenius ja hänen parinsa Daniel Da Silva on valittu myös laajaan ohjelmaa mainostavaan kadunvarsikampanjaan. Linda taivuttelee parinsa kanssa upeissa kuvissa tuulikoneen hulmuttaessa viulistin hiuksia ja pukua.

Linda on muutenkin erittäin suosittu länsinaapurissamme. Hän soittaa säännöllisesti kuningasperheen juhlissa, ja itse kuningas Kaarle Kustaa on kertonut pitävänsä soitosta. Lisäksi Lampenius palasi juuri ennen joulua pitkältä ja tiiviiltä Yhdysvaltain-kiertueelta.

Myös rakkauselämä kukoistaa. Linda on kihloissa ruotsalaisen huippujuristin Martin Cullbergin kanssa, ja pariskunta suunnittelee häitä lähitulevaisuudessa. Salahäiden lisäksi toiveissa on perheenlisäystä.

Nyt kaikki on siis hyvin, mutta katuuko 38-vuotias kohukaunotar mitään? Hän on viettänyt kymmenen viime vuotta julkisuuden tiiviissä valokeilassa. Takana ovat ajat Lontoossa ja Yhdysvalloissa.

Monet muistavat hänet kyykyssä soittamisesta, managerisotkuista, komeista poikaystävistä ja alastonkuvista. Mistä Linda Lampenius itse haluaisi ihmisten hänet muistavan?

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme