Mainos
Mainos

16.5. Robin valmistautuu Ruisrockiin

Tämän kevään tähtiartisti saapuu haastatteluun turkulaiseen soitinkauppaan rentona ja iloisena, vaikka takana on pitkä koulupäivä ja sen päälle vielä pianotunti. Kolmetoistavuotias Robin on jo tottunut toimittajiin ja median mielenkiintoon.

Frontside Ollie -biisistä lentoon lähtenyt ura on poikinut nopeasti menestysalbumin, keikkoja sekä Robin-paitoja ja -koruja. Kesällä artistista tehdään dokumenttielokuvaa.

Robin suhtautuu uraansa määrätietoisesti. Hän ei aio jäädä miksikään tähdenlennoksi. Pianoa ja kitaraa hän haluaa oppia soittamaan entistä paremmin.

- Sitten vois joskus kun tekee levyä, ite soittaa ne biisit levylle ja säestää itteeni jossain keikalla. Se ois tietty tosi makeeta, Robin sanoo.

Nyt kalenterissa on hetken väljempää. Mutta kun luokkakaverit säntäävät lomalaitumille, Robin hioo bändinsä kanssa esityksiä kesän festareita varten: Ruisrockiin, Tammerfestiin ja Kotkan Meripäiville.

Katso Marja Juonalan juttu (45 minuuttia 16.5.2012)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme