Mainos
Mainos

17.9. Ruut DeMeo - synnynnäinen muusikko

Yhdysvalloissa asuva suomalainen Ruut DeMeo tavoittelee läpimurtoa laulajana täysin toisenlaista reittiä kuin esimerkiksi Idolsin kautta nopeaa ja helppoa tähdeksinousua odottavat nuoret.

Musiikki on tullut 27-vuotiaalle Ruutille jo geeneissä, sillä hän on muusikkoperheen lapsi ja säveltäjä Aulis Sallisen pojantytär.

Ruutin ensimmäiset omat sävellykset syntyivät jo 8-vuotiaana ja siitä lähtien hän on esittänyt omaa musiikkiaan eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.

Teini-ikäisenä Unkarin kautta Yhdysvaltoihin muuttanut Ruut eli nuoruutensa kirkon piirissä, mutta viitisen vuotta sitten hän vaihtoi hengellisen musiikin poppiin ja raivasi sitkeästi tiensä Los Angelesin klubeihin ja itärannikon puistokeikoille.

Yksi lahjakkaan Ruutin suurista tavoitteista toteutuu lokakuun alussa, kun hänen ensimmäinen albuminsa julkaistaan Suomessa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme