Mainos
Mainos

18.10. Iskelmätaivaan nuori tähti Anne Mattila pitää jalat maassa

Iskelmälaulaja Anne Mattila on noussut muutamassa vuodessa varsinaiseksi viihdemaailman ilmiöksi.

Karvialta kotoisin olevan 22-vuotiaan artistin levyt myyvät järjestään kultaa, ja keikat pullistelevat väkeä. Viime vuonna kappale Perutaan häät nousi radiohitiksi.

Jo 13-vuotiaasta keikkaillut Mattila vetoaa yleisöön välittömyydellään ja luonnollisuudellaan, mutta myös laulajan kaunista, tummaa ääntä on kiitetty. Mattila on luonnonlahjakkuus, joka sanoo päättäneensä jo 9-vuotiaana, että iskelmälaulaja hänestä vielä tulee.

Anne Mattilalla ei ole perinteistä tangokuningatartaustaa eikä pitkiä musiikkiopintoja takanaan, vaan hän on saanut oppinsa esiintymällä ravintoloissa ja tanssilavoilla. Mattilan perheessä isä ja äiti tukivat musiikkiharrastusta, ja myös Annen sisaret Anneli ja Anniina ovat ryhtyneet laulajan uralle.

Anne Mattila on nykyään Suomen kysytyimpiä viihdeartisteja. Nuori laulaja ei halua kylpeä suosiossaan, vaan sanoo, että tärkeää on säilyttää nöyryys ja kunnioitus yleisöä kohtaan.

Seurasimme tähtiartistin keikkaa ruotsinlaivalla matkalla Turusta Kapellskäriin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme