Mainos
Mainos

18.11. Kohuoperaattorin suuri puhallus

Pari vuotta sitten operaattorimarkkinoille suurieleisesti saapunut GSM Suomi on jättänyt jälkeensä raivostuneita asiakkaita, petettyjä yhteistyökumppaneita ja sotkuisen konkurssipesän.

GSM Suomi lupasi asiakasyrityksille, että se järjestäisi niiden tietoliikenneasiat huippukuntoon - pilkkahinnalla. Moni tarttui tarjoukseen ja jätti sopimustekstit lukematta kunnolla.

Sopimukset osoittautuivat liian hyviksi ollakseen totta. Nyt lukuisilla yrittäjillä on vastuullaan pitkäaikainen rahoitussopimus, jonka kuukausimaksuille ei saa välttämättä mitään vastinetta.

-Epäoikeudenmukaisuus painaa mieltä. Kaikki illat ja aamut vain miettii, että mikä tämä homman nimi oikein on. Sitä pohtii, että miten joku voi tehdä näin. Rikosilmoituksen jälkeen olen nukkunut yöni vähän paremmin, kertoo lahtelainen yrittäjä Pauli Lindström.

GSM Suomen vipuun meni myös suuri ja hyvämaineinen rahoitusyhtiö Sampo Rahoitus.

Korttitalon rakentajana toimi hyvinkääläinen liikemies, joka vakuutti yhteistyökumppanit puhetaidoillaan. Nyt hän istuu poliisivankilassa epäiltynä muihin liiketoimiinsa liittyvästä talousrikoksesta.

Lue myös:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme