Mainos
Mainos

18.2. Ruotsi järkyttynyt - murhamysteeri pienessä seurakunnassa

Ruotsalainen Knutbyn kylä on elänyt kauhun vallassa sen jälkeen, kun paikallisessa helluntaiseurakunnassa tehtiin murha ja murhan yritys. Mitä pidemmälle poliisitutkinta etenee, sitä irvokkaampia piirteitä tapauksesta paljastuu.

Seurakuntalaisten välillä vallitsee monimutkainen suhteiden verkosto, uskottomuutta ja rakkaussuhteita. Murhan ja murhayrityksen on tunnustanut 26-vuotias nainen, mutta vangittuna istuu myös karismaattinen pastori.

Seksiorjakauppa - Venäjän parhaita bisneksiä

Naisten myynti seksiorjiksi on Venäjällä yhtä tuottoisaa kuin mikä hyvänsä bisnes.

Rutiköyhiä, toivottomia nuoria naisia houkutellaan kotiapulaisiksi ja tarjoilijoiksi ulkomaille. Oikeasti heistä tulee vangittuja prostituoituja. Lakeja ihmiskaupan ja prostituution kieltämiseen ei ole.

Suomen lapset syötetään sairaiksi

Lääkäri Antti Heikkilä vaatii, että oikea voi ja täysmaito on palautettava etenkin lasten ruokavalioon. Näin siitä huolimatta, että eläinrasvojen vaaroista on varoiteltu vuosikymmeniä.

Lasten lihavuus, diabetes ja käytöshäiriöt johtuvat Heikkilän mukaan liiasta sokerista, mikroruoista ja teollisista kasvirasvoista.


Lähetyksen muita aiheita: Uskonnollisten lahkojen toiminta Suomessa. Nightwish ja Antti Jokinen - näin tehdään musavideo. Lähikuvassa Vexi Salmi.

.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme