Mainos
Mainos

18.3. Pokerinaamat-dokumentti

Kortti vie ja kortti tuo. Pokerinaamat-dokumentti pureutuu nettipokerin maailmaan ja ristiriitoihin keskiviikkona 18.3. klo 20.30.

Suomalaiset ovat tunnetusti rahapelikansaa. Kolikot kilahtavat helposti lähikaupan peliautomaattiin, lotto-ostoksille jopa jonotetaan ja raviveto vetää.

Perinteisten rahapelien haastajaksi on nyt noussut nettipokeri Jopa 300 000 suomalaista pelaa pokeria netissä ulkomaisilla lisensseillä toimivien pelifirmojen sivuilla. Samaan aikaan Suomen valtio yrittää pitää kiinni monopolista.

Pitääkö virtuaalimaailmassa tapahtuvaa peliä rajoittaa, vai olisiko jo vapaa kilpailun aika? Mitä mieltä ovat pokeriammattilaiset tai pokerin pelaajan läheiset?

-Yhen päivän aikana mä oon voittanut varmaan jotain 800 000 dollarii. Ja sit mä oon hävinyt 1,7 miljoonaa yhen päivän aikana, et ei ne mee ihan yks yhteen, sanoo pokeriammattilainen Ilari "Ziigmund" Sahamies.

-Suurin osa ihmisistä on saanut väärän kuvan pokerista, että se olisi kuin länkkärileffoissa: bluffeja ja gangstereita. Oikeasti se on ihan kovaa työtä, johon pääsee vain opiskelemalla, kertoo juuri Kööpenhaminassa 880 000 euroa voittanut Jens "Jeans" Kyllönen.

Katso Pokerinaamat-dokumentti. Toimittajana Tanja Huutonen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme