Mainos
Mainos

18.4. Conan rokkaa Suomi-kitaralla

Suomalainen kitaraharrastaja antoi New Yorkissa Conan O´Brienille lahjaksi Eero Aarnion suunnitteleman design-kitaran. 45 minuuttia oli mukana tilaisuudessa.

Koomikko soitti oitis uudenkiiltävää lahjaansa ja lauloi antaumuksellisesti rockabillyä suomalaisten kitaranluovuttajien iloksi.

Sen jälkeen Conan tarinoi toimittajallemme muun muassa muistoja Suomen-matkaltaan. Hän totesi nostaneensa maamme maailmankartalle ja vaati kuvaansa suomalaisiin seteleihin.

Conan vitsaili myös, että newyorkilaiset luulevat hänen ja presidenttimme olevan serkuksia.

Tapaaminen Conan O'Brienin kanssa NBC:n studiolla

Conan O'Brienin Late Night Showta lähetetään 40 maassa. Pelkästään USA:ssa sitä katsoo joka ilta lähes 3 miljoonaa ihmistä. Lahjakitara luovutettiin juontajalle illan nauhoituksen jälkeen.

Kitarakeräilijänä tunnetulla Conanilla on kotonaan muun muassa useita Gretch-kitaroita. Conan epäili katsojalukujen putoavan, jos hän esittelisi soittotaitojaan showssaan. Niinpä hän tyytyy jatkossakin olemaan vain koomikko.

Näin rakennettiin Conanin kitara

Conan O'Brienin saama valkoinen kitara on kolmas Copacabana. Haavasta ja lepästä valmistetettu kitara syntyy käsityönä soitinrakentaja Juha Lottosen käsissä. Aikaa siihen kului 80 tuntia.

Copacabanaa tehdään myös mustana, vihreänä ja oranssina - värit tulevat suunnittelija Eero Aarnion pallotuolista 60-luvulta.

Kitaristi Jussi Huhtikangas näyttää, miten Copacabana soi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme