Mainos
Mainos

19.12. Hyppy liike-elämästä Pelastusarmeijaan

Pelastusarmeijan joulujuhlassa näkyy, miten syrjäytyneiden ja autettavien määrä on Suomessa lisääntynyt 2000-luvulla. Jumalan sotilaiden keräyspadat ovat jälleen avoinna lahjoituksille. Ne kuuluvat joulumme katukuvaan siinä missä kuusi tai tavaratalossa hikoileva pukki.

Mutta Pelastusarmeijalla on itselläänkin hiukan huolta. Se kaipaa kovasti uusia työntekijöitä. Ja onneksi järjestölle: yhä löytyy heitä, jotka vastaavat huutoon.

Hiukan yli nelikymppiset Seppo ja Tuula Takala päättivät jättää taakseen maallisen työnsä yritysmaailmassa ja omistautua hengelliselle kutsumukselleen. He pukivat ylleen Pelastuarmeijan univormun ja muuttivat Porvooseen, missä järjestö on toiminut jo vuodesta 1890.

Työtä riittää vaikka vuoden jokaiselle päivälle, mutta eritoten jouluna ihmiset kaipaavat auttavaa kättä. Seurasimme Porvoossa Pelastusarmeijan uusien työntekijöiden kiireistä avustuspäivää.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme