Mainos
Mainos

2.3. 45 minuuttia vie Munamiehen Munakkaan

MTV3:n vuoden sketsihahmokilpailun voittanut Munamies vierailee huomenna synnyinseudullaan Munakan kylässä Pohjanmaalla. Vierailun järjestää MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma.

- Otimme yhteyttä Munakan kylään ja kylätoimikunta innostui ajatuksesta valtavasti, kertoo Munamiehen kanssa huomenna Pohjanmaalle matkustava MTV3:n toimittaja Outi Airola.

Kuljetus aiotaan tietenkin hoitaa hyvin varovaisesti, koska Munamies on niin pieni ja haavoittuva.

- Etenemme rauhallisesti, ettei hän vain mene rikki, sillä hän on herkkä kaveri, Airola kuvaa.

Kakkukahvit, puheita ja munamökki

Julkinen juhla pidetään Munakan Nuorisoseuran talolla, jonne Munakan kylätoimikunta on järjestänyt isot juhlallisuudet. Kylätoimikunta on varannut 400 henkilölle kakkukahvit, mutta väkeä on tiettävästi tulossa huomattavasti enemmän. MTV3:n lisäksi muitakin tiedotusvälineitä on tulossa paikalle. Ilmajoen Painijat ja paikalliset palloilijat aikovat turvata Munamiehen vierailua.

- Nyt kun tieto Munamiehen vierailusta on levinnyt, kaikki haluavat tietenkin nähdä hänet. Paikalle tulee valtavasti kansaa, etenkin lapsia, Airola kertoo.

Tiedossa on myös tunteellisia hetkiä, sillä Munamiehelle on tarkoitus lahjoittaa Munamökki, jonka sisällä on äitikana. Hän siis pääsee tapaamaan omaa äitiään, elävää kanaa. Vierailun aikana myös lapset pääsevät tapaamaan Munamiestä ja kunnanjohtaja pitää puheen Putous-sankarin kunniaksi.

- Siellä on yleisölle varattu tilaisuus Munamiehen jututtamiselle, etenkin lapsille pitää antaa mahdollisuus hänen tapaamiseensa. Airola kertoo.

Kuten muidenkin suurten tähtien kohdalla, osa vierailuosuudesta on salainen. Vierailun salainen osuus on tarkoitus paljastaa MTV3-kanavan 45 minuuttia -ohjelmassa ja Kymmenen Uutisten kevennyksessä.

Katso Outi Airolan juttu:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme