Mainos
Mainos

2.3. Directan nokkamies kameran eteen

MTV3 Uutiset kertoi kolme vuotta sitten sadoista pienyrittäjistä, jotka kokivat tulleensa huijatuksi hakupalveluyhtiö Directan asiakkaina. Juttu päätyi poliisitutkintaan ja viime kesänä Directaa vastaan nostettiin syyte törkeästä petoksesta.

Rikossyytteistä huolimatta Directa kuitenkin jatkaa toimintaansa. Nyt Directa perii maksamatta jääneitä laskujaan tuhansilta asiakkailta.

34-vuotias Ville Komppa on mies Directan takana. Hän on aiemmin salannut medialta kasvonsa, mutta nyt yrityksen toimitusjohtaja kertoo 45 minuuttia -ohjelmalle, miten 1400 tutkintapyynnön tehnyttä yrittäjää voi olla väärässä.

Viime lokakuussa Directa alkoi periä oikeusteitse maksamatta jääneitä laskujaan tuhansilta asiakkailtaan. Yrittäjät ovatkin oudon tilanteen edessä, kun haaste oikeuteen tulee yritykseltä, jota toisaalla epäillään törkeästä petoksesta.

Katso Päivi Taljan juttu:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme