Mainos
Mainos

2.4. Isojen estradien lemmikki

Vuokko Hovatta on valovoimainen kaunotar, joka ottaa lavan haltuunsa sekä näyttelijänä että laulajana. Tähdellä on ollut tänä keväänä poikkeuksellisen kova kiire.

35-vuotias Hovatta esiintyy pääroolissa Helsingin Kaupunginteatterissa tällä viikolla ensi-iltaan tulevassa suurnäytelmässä Missä kuljimme kerran. Harjoitusten välissä hän julkaisi ensimmäistä kertaa soololevyn ja ehti osallistua Suomen euroviisu-karsintoihinkin.

Hovatan mukaan suurten estradien haltuunotto vaatii keskittymistä, ajattelemista ja asioiden ääreen laskeutumista, sillä stressiä hänkin tuntee välillä todella voimakkaasti.

-Olen ollut ihan hirveän stressaanut ollut, mutta sitten täytyy vain aina muistaa, mitkä ovat ne keinot rentoutua. Pitää ulkoilla ja lukea. Aikaa olla yksin ja rauhoittua on vähän ja silloin kun se hetki on, se täytyy käyttää hyväkseen ja nauttia siitä, Hovatta sanoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme