Mainos
Mainos

21.10. Thaimaan lomaparatiisin varjot

Thaimaan lomakausi on jälleen käynnistymässä. Maasta on tullut suomalaisten suosikkikohde, jonne tehdään vuosittain noin 70 000 matkaa.

Lomaa vietetään kuitenkin rajusti korruptoituneessa maassa, jossa viranomaiset eivät toimi tuttuun, länsimaiseen tyyliin. Jopa Suomen suurlähetystö varoittaa turisteja siitä, että esimerkiksi liikenneonnettomuuksissa syypääksi katsotaan lähes poikkeuksetta ulkomaalainen.

Maassa on tapahtunut viime vuosina useita onnettomuuksia ja kuolemantapauksia, joiden syyt näyttävät jäävän hämärän peittoon.

Paljon huomiota maassa ovat tänä vuonna herättäneet kolmen Phi Phin paratiisisaarella menehtyneen turistin kuolemat. Nuoret amerikkalais-, norjalais- ja kuwaitislaisnaiset kuolivat nopeasti samanlaisiin vatsa- ja keuhko-oireisiin. Erilaisia teorioita on esitetty, mutta kuukausia kuolemien jälkeen kuolinsyistä ei ole vieläkään tietoa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme