Mainos
Mainos

21.4. Asuntolainoissa piilee korkopommi

Asuntojen hinnanousu on asiantuntijoiden mukaan tasaantumassa. Lainat ovat suuria, mutta harvoin ylisuuria. Kuitenkin jo parin prosentin koronnousu voi olla monelle liikaa. Lisäksi koronnousu pidentää tasaerälainan maksuaikaa rutkasti. Koron odotetaan nousevan, mutta kukaan ei osaa sanoa, koska ja kuinka paljon.

Palmen murha ratkeaa, väittää Ruotsin poliisi

Olof Palme

Pohjanlahden molemmilla puolilla tutkitaan vanhaa murhatapausta. Suomessa Bodom-järven surmia, Ruotsissa pääministeri Olof Palmen murhaa.

Vaikka Palmen kuolemasta on jo 18 vuotta, poliisi saa yhä lähes viikoittain uusia vihjeitä rikoksesta. Palmen murhaan keskittynyt tutkijaryhmä uskoo vakaasti, että syyllinen saadaan kiinni.

Värttinä säveltää Sormusten herraa

Teatterikyltti Lontoon West Endissä

Värttinä-yhtye on saanut suuren haasteen. Suomalaismuusikot säveltävät Lontooseen musikaalia taru Sormusten herrasta yhdessä intialaisen säveltäjän kanssa. Ensi-illan on määrä koittaa vuoden päästä.

Värttinällä menee muutenkin lujaa. Yhtyeen musiikki on suosittua Keski-Euroopassa ja Japanissa. Katsomot olivat täysiä yhtyeen äskettäisellä kiertueella Berliinissä, Amsterdamissa ja Prahassa.


Lähetyksen muita aiheita: Nuuska - Suomen suosituin laiton nautintoaine. Suomalainen biljardihai. Lähikuvassa Cher.

.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme