Mainos
Mainos

22.2. Suomalainen poikaystävä inspiroi Lambertia

American Idol -ohjelmasta kansainväliseksi tähdeksi noussut Adam Lambert kiertää parhaillaan ympäri maailmaa. Hän markkinoi tänä keväänä ilmestyvää toista albumiaan nimeltä Trespassing.

Laulaja ja lauluntekijä haluaa uudella levyllään kertoa omasta elämästään ja epäsuorasti myös suomalaisesta poikaystävästään. Suosittu laulaja seurustelee Big Brother -voittajana tunnetun Sauli Koskisen kanssa. Pariskunta on paparazzien suosikkikohde, missä ikinä he liikkuvatkaan.

Uudella levyllä on Koskisen insipiroima kappale nimeltä Broken English, joka kertoo muun muassa kielimuurista ja sanattomasta viestinnästä. Lambert myöntää naureskellen, että hänen suomen kielen taitonsa ei yllä vielä edes kymmeneen sanaan.

Adam Lambert teki American Idol -ohjelmassa vaikutuksen tuomareihin ja katsojiin upealla laulutaidollaan ja itsevarmalla esiintymisellään. Taidot ovat peräisin hänen jo kymmenvuotiaana alkaneesta musiikkiteatteriurastaan.

Lambertin esiintyminen on vakuuttanut myös legendaarisen Queen-yhtyeen, jonka on huhuttu pyytäneen Lambertia vierailevaksi solistikseen ensi kesänä. Adam Lambert on innoissaan siitä, että yksi hänen omista suosikkiyhtyeistään pitää hänen laulustaan.

Hän on Queenin edesmenneen solistin Freddie Mercuryn suuri fani. Lambert esiintyi Queenin jäsenten kanssa ensimmäisen kerran jo American Idol -ohjelmassa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme