Mainos
Mainos

23.4. Kanki-Kaikkonen parketilla ja parlamentissa

Kun kansanedustaja Antti Kaikkonen lupautui mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, kukaan ei osannut arvata minkälainen ilmiö hänestä tulisi.

Kankeasti keinahteleva Kaikkonen ei ole vakuuttanut tanssituomareita, mutta kansa on äänestänyt hänet ja tanssinopettaja Sutu Markkasen jatkoon viikosta toiseen.

-Se on hämmentänyt, että meikäläisen tanssisuoritus voi ihastuttaa ja vihastuttaa niin paljon, kertoo Kaikkonen.

Kansanedustajan velvollisuutensa Kaikkonen on hoitanut täsmällisesti. Työmaalla eduskunnassa edustajatoverit sekä kehuvat että naljailevat. Mutta tanssiharjoituksiin on jäänyt aikaa vähemmän kuin Kaikkonen ja hänen parinsa olisivat toivoneet.

Kiireinen kansanedustaja haluaisikin jo jättää parketin paremmille, mutta leikistä ei pääse pois ennen kuin äänivyöry hiipuu.

Kunka käy, se nähdään ensi sunnuntaina. 45 minuutin haastattelemat ihmiset pitävät Kaikkosta vähän jäyhänä, mutta aitona ja iloisena suomalaisena miehenä. Häneen on helppo samaistua.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme