Mainos
Mainos

24.9. Halpa auto Saksasta - riesaa ja riskipeliä

Käytettyjen autojen tuonti Saksasta Suomeen on parikymmenkertaistunut viime vuoden syyskuuhun verrattuna. Tuskin löytyy paikkakuntaa, missä ei kulkisi autoja, joissa on punavalkoiset väliaikaiset rekisterikilvet.

Lähdimme mukaan, kun autokuumeinen Tommi Lindgren lähti hakemaan Saksasta kakkosautoa perheelleen. Yksi matkan isoja opetuksia oli, että on helppo joutua huijatuksi. Välittäjän apu on tarpeen, varsinkin jos aikaa on vähän.

Helsinki säästää kohti katastrofia

Mielenosoitus Helsingin säästöjä vastaan

Helsingissä on säästetty koko vuosi, ja sama meno jatkuu ensi vuonna. Vielä neljä prosenttia pitäisi nipistää kaupungin toimintamenoista, jotka tänä vuonna ovat noin kolme miljardia euroa.

Leikkauksia aiotaan tehdä eniten investoinneista, mutta myös päivähoidosta, opetuksesta, sairaanhoidosta ja toimeentulotuesta. Vaikka kaikkia tämänkään vuoden säästötavoitteita ei ole saavutettu, kokevat kaupunkilaiset palvelujen joiltain osin jo huonontuneen alle sietokyvyn. Myös työntekijöiden voimat hupenevat kovassa paineessa.

Lähetyksen muita aiheita:

Suomi suojelee ympäristöä vasta pakon edessä. Rauhan miehen mahdoton tehtävä - Holkeri Kosovossa. Lähikuvassa kapellimestari John Storgårds.

.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme