Mainos
Mainos

26.01 Syöpäsairaiden tukimiljoonat muihin taskuihin

Kymmenettuhannet suomalaiset ovat antaneet rahaa yli kaksi vuotta pyörineeseen kampanjaan vähävaraisten syöpäsairaiden ja syöpälasten hyväksi. Kyse on Syöpäsairaiden tuki -nimisen rekisteröidyn yhdistyksen varainhankinnasta.

Kassa on kilissyt, vaikka Suomen syöpäjärjestöt ovat toistuvasti varoittaneet yhdistyksestä. Muutaman nuoren miehen perustamalla yhdistyksellä ei ole mitään tekemistä syöpäjärjestöjen kanssa.

Syöpäsairaiden tuki ry:n varoista ja rahojen käytöstä on tähän asti esitetty arvailuja. Toimittajamme sai käsiinsä yhdistyksen julkisuudelta varjelemat luvut.

Rikollinen seksibisnes rehottaa myös Suomessa

Tuore kanadalaisraportti paljastaa seksibisneksen maailmanlaajuisen julmuuden. Rikolliset seksiliigat toimivat myös Suomessa.

Tänne saapuu vuosittain tuhansia prostituoituja mm. Venäjältä, Virosta ja Baltian maista. Naiskauppaa käydään netissä ja ravintoloissa.

Kysy ihmiskaupasta ja prostituutiosta

Monika-Naiset r.y:n toiminnanjohtaja Reet Nurmi MTV3 Internetin vieraana 27.1. klo 8.30-9.30. Nurmi on tutkinut prostituutiota ja ihmiskauppaa Suomessa ja Itä-Euroopassa. Lähetä kysymys.

Kenestä SDP:n uusi puheenjohtaja?

SDP:n puheenjohtajan Paavo Lipposen jatkohaluja on arvuuteltu pitkään. Lipponen on luvannut kertoa maaliskuun alkupuolella, aikooko hän pyrkiä uudelle puheenjohtajakaudelle.

Vastaus on mitä ilmeisimmin ei.

Kysyimme SDP:n piirihallitusten jäseniltä heidän suosikkiaan uudeksi puheenjohtajaksi. Muutoksen aika näyttää olevan tulossa.

Lipponen saa kuitenkin tähänastisesta puheenjohtajuudestaan erinomaisen arvosanan. Sen sijaan maan hallituksessa SDP on piirivaikuttajien mielestä epäonnistunut omien tavoitteidensa ajamisessa

Perikato - kiistelty elokuva Hitleristä

Toinen maailmansota on yhä vaikea asia saksalaisille. Vasta nyt on tehty ensimmäinen sodanjälkeinen saksalainen elokuva Adolf Hitleristä. Perikato kuvaa sairaan hirmuvaltiaan viimeisiä päiviä Berliinissä, jota hän ei suostu jättämään edes varman tuhon uhatessa.

Bruno Ganz tekee vaikuttavan roolin Hitlerinä. Ganz esittää diktaattoria kiihkolla, joka saa katsojan unohtamaan, miltä todellinen Adolf Hitler näytti. Toisaalta elokuvaa on moitittu jopa kansallissosialismin ihailusta, koska elokuvantekijät ovat tuoneet esiin hirmuvaltiaan inhimilliset piirteet.

Historian professori Seppo Hentilä arvioi, onnistuuko Perikato kuvaamaan todenmukaisesti Hitlerin loppua.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme