Mainos
Mainos

26.9. Alex Lepajoesta tuli tv-tähti

Aleks Lepajoe ryösti yhdessä Raivo Roosnan kanssa Tillanderin kultasepänliikkeen ja HOP:n konttorin 80-luvun puolivälissä. Miehet jäivät kiinni mutta jalokivet jäivät teille tietymättömille. Lepajoe istui suomalaisessa vankilassa neljä vuotta, kirjoitti kirjan ja lähti Eurooppaan. Aikansa kierrettyään Aleks Lepajoe tuli takaisin Viroon ja perusti Tallinnan vanhaankaupunkiin suositun ravintolan. Uusin aluevaltaus on televisio, sillä Lepajoe on nyt virolaisen A4-ohjelman suosittu juontaja.

45 minuuttia -ohjelma seurasi Aleks Lepajoen työpäivää Tallinnassa. Entinen rikollinen kertoo ohjelmassa oman näkemyksensä varastettujen timanttien kohtalosta. Näemme myös tv-toimittajan työssään muun muassa Tallinnan satamassa, jossa hän käy suomalaisilta miehiltä kyselemässä heidän käsityksiään virolaisista naisista. Samalla tulee paljastetuksi myös Lepajoen oma, varsin konservatiivinen naiskäsitys. Sen mukaan naisten biologinen päätehtävä on synnyttää lapsia eikä riekkua kaduilla. Lepajoella itsellään on muuten kuusi lasta. Hänen työtoverinsa pitävät Lepajoea rakastettavana, joskin jatkuva seksuaalinen ahdistelu tuo työpäiviin uudenlaista eloa. Mikä on siis miehiään tämä entinen konna ja nykyinen toimittaja ja bisnesmies, jota naiset rakastavat ja miehet kummeksuvat.

Lähetyksen muita aiheita

Venäläinen kenraali kertoo vaikeasti valloitettavasta Afganistanista. Maailman pakolaisongelma kasvaa. Estonian uppoamisesta seitsemän vuotta: huhut vellovat edelleen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme