Mainos
Mainos

26.9. Kaupunki vuokraa liiketilaa seksihierontaan

Ketkä hyötyvät Suomen sivukujat viime vuosina täyttäneistä thaihieromalaitoksista?

Ainakin hierontaan käytettävien liikehuoneistojen omistajat, jotka Kemistä Kokkolaan ja Tuusulasta Helsinkiin keräävät vuokratuottoja kuukaudesta toiseen.

Poliisi selvittää parhaillaan sisäministeri Anne Holmlundin pyynnöstä thaihierontapaikkoihin mahdollisesti liittyviä rikollisia piirteitä. Sisäministeriön poliisiosastolla on aikaa jättää selvityksensä syyskuun loppuun mennessä.

45 minuuttia -ohjelma selvitti Helsingin Kalliossa sijaitsevien noin kolmenkymmenen thaihierontapaikan omistajat taloyhtiöiden osakasluetteloista. Suurin osa hierontaan käytettävien liiketilojen omistajista oli suomalaisia yksityishenkilöitä. Thainaiset kuitenkin myyvät seksiä myös tunnettujen yritysten omistamissa tiloissa.

Hierontahuoneistojen omistajien joukossa on myös Helsingin kaupungin omistama yhtiö ja valtakunnallinen asuntosijoittamiseen ja -rakennuttamiseen keskittynyt konserni.

45 minuuttia lähti tutustumaan näihin kahteen hieromoon tarkemmin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme