Mainos
Mainos

28.11. Finnhits-tähtien keikkabussissa

Suomen konserttilavoja kiertää parhaillaan viiden suosikkilaulajan ainutlaatuinen kokoonpano, jossa taiteilijoiden urien yhteenlaskettu pituus on kunnioitettavat yli 200 vuotta. Kyse on Finnhits-kiertueesta, joka on koonnut yhteisiin hittikonsertteihin rakastetut konkarit Dannyn, Tapani Kansan, Frederikin, Vicky Rostin ja Einin.

Nämä laulajat tuntevat toisensa vuosikymmenten takaa, mutta nyt he kaikki kiertävät ensimmäisen kerran Suomea yhteisillä keikoilla, samassa keikkabussissa. Vaikka jokaisella tähdellä on takanaan lukematon määrä kilometrejä, yhteinen matkanteko tuntuu mielekkäältä.

- Bussissa ja kiertueella on koukuttavaa käydä keskusteluja ja kuunnella toisten näkökulmia. Täällä on vahvoja taitelijoita, jotka ovat selvinneet show-bisneksen kaikista vaikeuksista, kuvailee Danny yhteisiä matkoja.

45 minuuttia -ohjelma pääsi Finnhits-tähtien keikkabussiin todistamaan Tapani Kansan loputonta blondi-vitsivarastoa ja kaikkien muidenkin leppoisaa huulenheittoa ja muistoja pitkän uran varrelta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme