Mainos
Mainos

29.10. Sisupussi järjesti tanssiaiset

Erityisopettaja Marja Korhonen on viime kuukaudet puuhannut ahkerasti 50 000 euron arvoista kävelysimulaattoria Saarijärvelle kuntoutujien käyttöön.

Toteuttaakseen tavoitteensa hän järjesti hyväntekeväisyystanssit: suunnitteli tapahtuman, monisti pääsyliput, levitti mainosjulisteet ja tiedotti medialle. Laulajaksi hän pyysi ja sai Katri Helenan.

Erityiseksi tapauksen tekee se, että Marja Korhonen halvaantui neljä vuotta sitten saatuaan aivoverenvuodon ja aivorungon tukoksen. Korhonen ei pysty omin avuin liikkumaan eikä puhumaan.

Elämä ei kuitenkaan pysähtynyt vaikeaan vammautumiseen. Hän päinvastoin elää täysillä uutta elämäänsä henkilökohtaisten avustajien tuella.

Kävelysimulaattorin avulla hän voi vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöään ja saada raajoihin kuormitusta ja liikettä. Marja Korhonen aikoo vielä ottaa askelia. Hän haluaa myös olla esikuva kolmelle lapselleen.

Marja Korhonen pystyy viestimään sähköpostitse. Hänen sähköpostiosoitteensa on marjakorh@gmail.com

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme