Mainos
Mainos

29.11. Konferenssihuijaus Kalastajatorpalla

Helsingin Kalastajatorpalla järjestettiin viime viikolla konferenssi, johon kokoontui suuri joukko pettyneitä kokousvieraita. Hotelliin oli saapunut Venäjältä ja Kazakstanista lähes 300 liikemiestä, korkeaa virkamiestä ja muutama ministeri. Tarkoitus oli tavata suomalaisia silmäätekeviä.

Osallistujien alkuperäisessä matkaohjelmassa luki, että paikalle saapuu nelisenkymmentä suomalaista huippualustajaa. Ohjelmassa ilmoitetut suomalaiset eivät kuitenkaan koskaan tulleet Kalastajatorpalle.

Listassa oli luvattu paikalle muun muassa ministereitä kuten Tuula Haatainen, Mauri Pekkarinen, Tanja Saarela ja Antti Kalliomäki. Puhujiksi oli merkitty myös Kauppakamarin ykkösmies Kari Jalas ja Sitran Esko Aho.

Konferenssin järjestänyt moskovalaisyritys oli kirjannut nimet luetteloon, vaikka suomalaiset eivät olleet luvanneet tulla paikalle. Moni heistä ei edes muista kuulleensa koko konferenssista.

Toimittajamme ja kuvaajamme puolestaan joutuivat Kalastajatorpalla kokousjärjestäjien uhkailujen kohteeksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme