Mainos
Mainos

29.4. Pekkarinen kentän suosikkiministeri

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen on edelleen arvostetuin ministeri Keskustan oman kenttäväen piirissä. Hän jättää kirkkaasti taakseen muut, kuten pääministeri Matti Vanhasen, jonka onnistumista puolueen kentällä arvioidaan selvästi viime vuotta kriittisemmin.

Miksi ympäristöministeri Paula Lehtomäen suosio on laskenut, hänestähän povattiin puolueen perintöprinsessaa? Entä kuka on vähiten suosittu keskustalaisministeri?

Kokoomuksen puolella Alexander Stubb ja Jyrki Katainen puolestaan nauttivat yksimielistä arvostusta. Miksi Suvi Lindén on kokoomuksen kritisoiduin ministeri? Entä kuka kokoomuksen ministeri on parantanut asemiaan viime vuodesta eniten?

Kyselyssämme Keskustan piiritoimikuntien ja Kokoomuksen piirihallitusten jäsenille paljastuu myös se, mitä kenttäväki ajattelee hallitusyhteistyöstä. Kuka vie ja kuka vikisee?

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme