Mainos
Mainos

29.8. Mitt Romney haastaa tosissaan Barack Obaman

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman vastustus on kasvanut vuosien mittaan niin, että vastaehdokkaan Mitt Romneyn tukijoista peräti 60 prosenttia äänestää Romneya vain siksi, että he vastustavat Obamaa. Marraskuun 6. päivänä nähdään kumpi onnistuu vakuuttamaan äänestäjät.

Yrityssaneeraajana valtavat rikkautensa keränneen 65-vuotiaan Romneyn uskotaan saavan yskivä talouskasvu vauhtiin. Romneyn varapresidenttiehdokkaaksi valitsema 42-vuotias Paul Ryan vahvistaa talousosaamista. Hän on toiminut kongressin edustajainhuoneen budjettikomitean puheenjohtajana. Toisaalta kansa uskoo Romneyn ajavan rikkaiden etuja.

Jenkkityyliin molemmat ovat taistelleet äänestäjistä mainoksilla, joissa myös loka on lentänyt.

Mittasimme tammikuussa Suomen presidentinvaalien ehdokkaiden saaman televisioajan sekuntikellolla. Nyt annamme pari minuuttia aikaa sekä Romneyn että Obaman leireille vakuuttaa teidät Romneyn erinomaisuudesta tai huonoudesta.

Katso kaksi Romneyn mainosta ja Obaman siunauksen saanut antimainos Romneysta!

.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme