Mainos
Mainos

3.11. Kuningashuoneen tukipilari

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin Suomen-vierailu osoitti jälleen kerran kruununperijän horjumattoman ammattitaidon esiintyjänä ja kansalaisten esikuvana. Hurmaantuneet prinsessafanit saivat nauttia yltäkylläisistä vilkutuksista ja prinsessan kauniista hymystä lukuisia kertoja.

Ensi kertaa Suomessa prinssin roolissa vieraillut Daniel osoitti käytöksellään niin ikään sen, että kansanomainen kuntosaliyrittäjä on sisäistänyt roolinsa kruununperijättären puolisona.

Kiiltokuvamainen, mutta siitäkin huolimatta vilpitön ja lempeä julkisuuskuva ei ole Ruotsin kuningashuoneelle kuitenkaan itsestäänselvyys. Victoria on lähes vastakohta isälleen Kaarle XVIKustaalle. Poikkeuksellisen avoin ja kansalle läheinen prinsessa puolisoineen onkin kaivattu tukipilari, kun kunnioitus kuningashuonetta kohtaan horjuu.

Katso Nina Rahkolan juttu

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme