Mainos
Mainos

30.9. Rokkirallia ajaa koko perhe

Suomalaiset ovat tunnetusti autourheilukansaa, joka ei tyydy pelkästään tuijottamaan formulaa telkkarista viikonloppuisin, vaan lähtee itse kisaamaan.

Rokkiralli on laji, johon on helppo päästä mukaan, koska sen kustannukset eivät päätä huimaa. Rokkirallissa ajetaan romutustuomion saaneilla autoilla, joita on hieman viritelty. Erona romuralliin on se, että rokkirallissa ajetaan radalla kilpaa, kun taas romurallissa törmäillään toisiin, ja voittaja on se, jonka auto viimeisenä liikkuu.

Rokkirallia voi ajaa koko perhe, ja toisilla on mukana koko suku. Viikonloppu kuluu leppoisasti ja välillä pöllytetään hiekkaa.

Laji on myös naisten mieleen, vaikka tekniikasta usein huolehtii miesväki. Rokkirallissa on myös junnusarja, mikä antaa alle ajokortti-ikäisille mahdollisuuden kokea vauhdin hurmaa turvallisissa olosuhteissa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme