Mainos
Mainos

31.3. SongHi haluaa musiikin virtuaalipääkaupungiksi

Suomessa on kehitetty uusi nettipalvelu, jonka tavoitteena on saada liikkeelle verkkomaailman villevalot. SongHi-palvelussa pitäisi pian pystyä säveltämään ja julkaisemaan itse tekemäänsä musiikkia.

Palvelun takana on musiikkimaailmassa työskennelleitä miehiä, joilla itsellään on mennyt musiikin harrastamiseen rutkasti rahaa. Nuoremmille he haluavat tarjota helpon tavan säveltää.

Palveluun on äänitetty satoja erilaisia soittimia, joita voi käyttää tehdessään kappaleita tietokoneella. Perussoittimet ovat ilmaisia, mutta jos käyttäjä haluaa parantaa soittimien tasoa, se maksaa.

Toistaiseksi palvelu on vasta koekäytössä, mutta jo nyt SongHi:ssa voi kokeilla kappaleiden tekoa. Nyt palvelua kehitetään käyttäjien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin tänä vuonna SongHi:ssa pitäisi pystyä luomaan virtuaaliartisti, joka voi järjestää keikkoja virtuaalimaailmassa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme