Mainos
Mainos

45 minuuttia uudistuu

45 minuuttia -ohjelma juhlii 15-vuotissyntymäpäiviään MTV3-kanavalla 7. syyskuuta klo 20 alkaen.

Suomen katsotuimpiin kuuluva ajankohtaisohjelma aloittaa uusitusta studiosta ja uudistuneella graafisella ilmeellä. Uuden ohjelmatunnuksen ovat tehneet graafikko Anne Hartemo ja säveltäjä Tuomas Kantelinen. Juhlalähetys katsoo eteenpäin, mutta näyttää myös parhaita paloja ohjelman 15-vuotiselta taipaleelta.

- Visuaalinen ilme on nyt entistäkin paremmassa iskussa. Meillä on tarkoitus jatkossakin parantaa maailmaa kaivamalla esiin vaikeita ja salattuja aiheita. Niitä, jotka ovat muiden mielestä liian työläitä kaivaa, sanoo vastaava tuottaja Jussi Eronen.

Esillä Ukrainaa myöten

45 minuuttia on saanut tutkivasta journalismistaan viime vuosina runsaasti palkintoja ja huomionosoituksia, viimeisimpänä Päätoimittajien yhdistyksen palkinnon toukokuussa.

- Ohjelman toimitus tekee tasaisesti kunnianhimoista, pitkäjänteistä journalistista työtä. Sisältö on tarkoin mietittyä. Kovimmatkin paljastukset ovat kestäneet kriittisen tarkastelun. Tietojen paikkansapitävyys on varmistettu ennen uutisen julkaisemista. Faktat ovat aina olleet tärkeämpiä kuin asenteet, sanoi palkinnon myöntäneen Päätoimittajien yhdistys ry:n puheenjohtaja, Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Heikki Hakala.

Lokakuussa ohjelma saa myös kansainvälistä huomiota. 45 minuuttia -ohjelman Lumilapio-palkittu vaalirahauutisointi on esillä yhtenä kansainvälisen tason tutkivan journalismin esimerkkinä tutkivien toimittajien maailmankonferenssissa Ukrainassa.

Lue myös:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme