Mainos
Mainos

5.12. Sininen unelma yllä Linnan juhliin

Näyttelijä Elina Salovaara valmistautuu viidensiin Linnan juhliinsa levollisin mielin. Hän kertoo jännityksen kuitenkin iskevän viimeistään silloin, kun punainen matto näkyy silmien edessä.

Elina on joka vuosi hankkinut itselleen juhliin uuden puvun, mutta uskoo jatkossa kierrättävänsä ja tuunaavansa vanhoja pukujaan.

Viime vuonna hän jo kokeili kankaan uusiokäyttöä, kun näyttelijättären puku tehtiin vanhoista, turkooseista verhoista, joihin yhdistettiin kultaa ja ruskeaa. Lopputulos on upea, hieman Lumikkimainen.

Tällä kertaa Elina luottaa puvussaan kuninkaalliseen siniseen. Upea, pelkistetty asu ommeltiin Pariisissa. Sitä muokattiin hieman täällä Suomessa.

Asuun kuuluvat lisäksi uudet, upeat korut ja laukku. Kengät on kaukaa viisaasti kävelty mukaviksi, koska tottunut Linnan-kävijä ei koskaan mene juhliin uusissa kengissä.

Elina Salovaara esittelee juhlapukujaan 45 minuuttia -ohjelmassa. Hänen valmistautumistaan itse juhlapäivänä voi seurata Huomenta Suomessa perjantaiaamuna.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme