Mainos
Mainos

5.5. Urpo Martikaisen molemmat puolet

Eläkkeelle siirtyvästä Urpo Martikaisesta puhutaan nyt suoraan. Kollegat kertovat, mitä jäävät kaipaamaan tässä 28 vuotta MTV:n palveluksessa työskennelleessä uutisankkurissa. He kertovat myös siitä, mitä eivät jää kaipaamaan.

Upi tunnetaan ärhäkkäänä ja vaativana. Työtoverit Pirjo Nuotio ja Keijo Leppänen paljastavat, miksi Upia jopa pelätään työpaikalla. Kerromme myös, mikä hänessä on erityisen hienoa.

Martikainen päästää 45 minuuttia -ohjelmassa televisiokamerat ensimmäistä kertaa kotiinsa ja esittelee vaimonsa Tuulan suurelle yleisölle.

Vaimo paljastaa, miten sattuma teki Upista toimittajan. Toinen sattuma teki hänestä akvarellimaalarin. Molempien sattumien takana on Tuula-puoliso.

Urpo Martikainen on lukenut Maikkarissa yli kymmenentuhatta uutislähetystä ja sitä ennen radiouutisia Yleisradiossa. Hän on myös työskennellyt Ruotsin television suomenkielisissä toimituksessa. Ura on kestänyt yli 40 vuotta.

Hänestä on piirtynyt osa lähihistoriaamme.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme