Mainos
Mainos

5.9. Jännityselokuvan tekoa omilla rahoilla

Jyväskyläläisellä Coppersky-tuotantoyhtiöllä on näytön paikka. Ryhmä tekee täyspitkää elokuvaa tosissaan - omalla rahalla ja ilman tukia.

Yritys on rohkea ja riskit kovat, kun elokuvan kokonaisbudjetti noussee lähes puoleen miljoonaan euroon ja myyntineuvottelut eri jakelukanavien kanssa ovat vasta edessä.

Itseoppineella ohjaaja-käsikirjoittaja Timo Puustisella on kuitenkin unelma. Hän haluaa alalle, pysyvästi. Hän tahtoo myös kansainvälisen elokuvateollisuuden Keski-Suomeen.

Mutta paljon on kiinni tästä elokuvasta. Kannattaako satsaus? Ostaako joku elokuvan? Syntyykö siitä käyntikortti tulevaisuuteen?

Sanansaattaja-elokuva on psykologinen trilleri, Da Vinci -koodimainen jännitystarina, jossa yliluonnollisilla asioilla on merkittävä osansa. Stuntit on suunnittelut kovan luokan ammattilainen Juha Pursiainen ja tunnusmusiikin säveltää Waltari. Mistään ei nyt haluta tinkiä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme