Mainos
Mainos

6.2. Suomen uusi hymypoika Cheek

Useita kultalevyjä myynyt sekä Emma-palkittu Cheek on ollut viime vuodet yksi Suomen menestyneimmistä ja eniten keikkailevista artisteista. Cheek alias Jare Henrik Tiihonen aloitti uransa jo 15 vuotta sitten, mutta vuodesta toiseen hän on joutunut lunastamaan paikkansa hiphopin kärkinimenä. Viime vuosi räjäytti potin, kun Sokka irti -levy yhdessä Vain Elämää -ohjelman myötä nosti Cheekin koko kansan hymypojaksi.

Cheekin mukaan on suorastaan hämmentävää, että vasta nyt ihmiset ovat tajunneet, mitä hän on tehnyt kaikki nämä vuodet. Cheekin mukaan laulut koskettavat ihmisiä, koska hän on kirjoittanut niihin oman elämäntarinansa rehellisesti - niin elää kuin kirjoittaa!

45 minuuttia -ohjelma kävi Cheekin keikalla Vantaalla. Se oli loppuunmyyty kuten useimmat keikat. Kysyimme Jarelta, mitä mieltä hän on hymypoika-tittelistään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme