Mainos
Mainos

9.10. Yksityisetsivän kanssa kyttäyskeikalla

45 minuuttia -ohjelma paljastaa, kuinka pettäjän seuraaminen tapahtuu. Kuljimme Paanasen tiimin mukana syksyisenä perjantai-iltana.

Yksityisetsivä Teuvo Paanasen asiakkaista suurin osa epäilee, että puoliso on uskoton. Paananen on seurannut pettämisestä epäiltyjä esimerkiksi Ruotsin-laivalle, Lappiin ja jopa Kanarian saarille.

Myös autonkuljettajan töitä tehnyt Paananen sai idean ryhtyä yksityisetsiväksi katsoessaan amerikkalaista televisio-ohjelmaa etsivien työstä. Nyt hänellä on useita avustajia tekemässä seurantatöitä. Paanasen mukaan työsarka on laajentunut uskottomuusepäilyistä kadonneiden henkilöiden etsimiseen ja yritysten työntekijöiden seuraamiseen.

Suomessa yksityisetsivän töitä tekee jo yli sata henkeä. Puolet etsivistä tekee töitä yksityisissä etsivätoimistoissa. Toinen puoli tutkii asioita yritysten ja vakuutusyhtiöiden palkkaamina.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme