Mainos
Mainos

9.5. Kuka johtaa keskustan kisaa?

Kesäkuun toisena viikonloppuna keskustan kenttä päättää puheiden, spekulaatioiden ja neuvoantavan jäsenäänestyksen avulla tai siitä huolimatta, kuka ottaa tuulisen paikan puolueen johdossa.

Kasvojen pesua, sukupolvenvaihdosta, suursiivousta, yhteen hiileen puhaltamista ja ties mitä muuta on vaadittu. Mutta mitkä ovat keskustan piirihallitusten jäsenten rehelliset mielipiteet puheenjohtajaehdokkaista?

Mauri Pekkarinen veti jo johtopäätöksensä ja hyppäsi pois kisasta. Timo Kaunistoa puolestaan ei huolittu jäsenäänestykseen, onko edes oman piirin väki hänen takanaan?

Paavo Väyrysen pitkä kokemus on kannattajille valttikortti ja vastustajille punainen vaate. Kummat heistä ovat voitolla? Entä mikä on tilanne nuoren, mutta keskustan puoluekoneiston karaiseman Tuomo Puumalan osalta? Ja riittääkö Juha Sipilän kokemus yritysmaailmasta tasoittamaan sitä tosiasiaa, ettei häntä kovin hyvin tunne edes oma kenttäväki?

Kyselyn tulokset julkaistaan 45 minuuttia -ohjelmassa keskiviikkona.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme