Mainos
Mainos

Kilimanjaron valloitus

Lomailu ei ole enää löhöilyä. Nyt on trendikästä valita lomakohde harrastusten mukaan tai tehdä matka jonkin suuren tavoitteen saavuttamiseksi.
Sellainen on Afrikassa uinuva myyttinen Kilimanjaro-vuori, joka on hurmannut suomalaisetkin. Tänä vuonna sen huipulle yrittää jo 300 meikäläistä, eli määrä on hypännyt kymmenkertaiseksi viime vuosista. Toimittajamme oli mukana 20 rohkean, mutta aivan tavallisen turistin retkikunnassa, joka tähtäsi lumiselle huipulle. Tämä reissu ei ollutkaan mikään piknikki.


Talven iloja Kuusamossa
Elämysmatkailua voi toteuttaa Suomessakin. Vuoret eivät ole täällä kovin korkeita, mutta tarjolla on luontoa ja reipasta toimintaa. Lähdetään Kuusamoon, minne on keskittynyt vireää bisnestä erilaisen ulkoilmaelämän ympärille. Sieltä löytyi 20:n saksalaisturistin joukko, joka haki ihan eri elämyksiä kuin mitä Kilimanjaro tarjoaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme